Szió!! Ha idetévedsz az oldalamra, akkor mindenképp olvasd el, és ha tetszik, akkor kövesd bátran, de ha nem olvasod, akkor kérlek nem nyomj a követés gombra. :P

2010. december 5., vasárnap

Pályázat féle...

Sziasztok!
Nah hát szóval az van, hogy szeretnék képeket felrakni a szereplőimről, de egyszerűen nem tudom, hogy milyet.
Az lenne a kérésem, hogy ha tudtok, akkor segítsetek és küldjetek az e-mail címemre olyan képet, amit el tudnátok képzelni a szereplőimnek!
Nem kell egyszerre az összes szereplőm képét, elég ha csak az egyiket küldött vagy kettőt...amelyikről tudtok. Jó lenne ha minél többet kapnék, de nem kaptok büntetést, ha nem küldtök....csak azért kérem a Ti segítségeteket, mert én nem találok semmilyen képet, Ti pedig hát tisztában vagytok vele, hogy ki, hogy néz ki, milyen tulajdonságai vannak.
Igazából tömören összefoglalva az a "feladat", hogy küldjetek olyan képeket, ahogy ti elképzelitek pl. Alice-t vagy Lexi-t vagy John-t stb.... A karaktereimre legjobban illő képek ki fognak kerülni az oldalra.
 A nyertesek kapnak egy fejezetet, és ők választhatjátok ki, hogy kinek a szemszögéből és, hogy melyik (már megtörtént) jelenetet.
 Nah remélem minél több kép érkezik majd!
Előre is köszönöm.
E-mailem : detty1997@gmail.com
Puszi
Detty

4 megjegyzés:

  1. Gondolkoztam rajta, hogy vajon kik lehetnének, de egyszerűen nem jut eszembe senki. Alice-t úgy képzelem, mint a Twilight Alice-t. Lexi-t meg vmiért szőkének!XD John-t pedig... Nem is tudom.:/ Helyesnek!:D De hogy ki illene rájuk, azt nemtom.:/ De azért még gondolkozok!:D

    VálaszTörlés
  2. Hihi oksa! Lexi szőke? huhh ha ezt a Szasza meghallja....:D
    Köszi :) Remélem találsz valakit:)

    VálaszTörlés
  3. Kikérem magamnak!!!! Nem vagyok szőke!!! :D:D Majd én is próbálkozom de nem ígérek semmit... :)

    VálaszTörlés
  4. Mondtam, hogy ennek nem lesz jó vége!! :D Ennyi fog maradni belőlem: .D <-egyszemű!!
    Oksa!! Minél sikeresebb próbálkozást!! :D

    VálaszTörlés